fbpx

VAHVA PERHE-etä-valmennus

Onnistuin lopultakin lopettamaan huutamisen rakkaimmilleni.

Olen aina ollut temperamenttinen luonteeltani. En ole kuitenkaan ollut koulussa villi vaan ujo ja koulukiusattu, mutta perheessä olen antanut tunteitteni näkyä. Ollessani nuori aikuinen äitini sanoikin, ettei kukaan varmaan halua kanssani naimisiin:)

No, löysin kuitenkin 19-vuotiaana elämäni rakkauden jonka kanssa olemme olleet jo 25 vuotta yhdessä. Joskus sitä sanotaan, että samanlaiset vetää toisiaan puoleensa. Jotkut taas sanoo, että jos on liian samanlainen, ei voi olla yhdessä. Meillä on sekä yhdistäviä tekijöitä että erilaisuuksia. Ja yksi mikä meillä on yhteistä on se, että olemme molemmat aika voimakastahtoisia... minä haluaisin aina sanoa viimeisen sanan ja mieheni olla oikeassa. Tällaisissa tilanteissa on käynyt niin, että ääni nousee, kun jotenkin tuntui, että viesti menisi sillä tavalla paremmin perille ja tulisi kuulluksi.

Myös lasten kanssa toimin vuosia niin, että kun jotain ei oltu tehty pyyntöni mukaisesti, esimerkiksi iltapalalla leikittiin niin, ettei syömisestä tahtonut tulla mitään tai siivoaminen ei sujunut, aloin helposti huutamaan lapsilleni ja puhuin vihaisesti. Hävettää muistellakin niitä aikoja. En ollut tyytyväinen itseeni ja harmitti aina kovasti, kun oli mennyt taas huutamiseksi.

En halunnut olla sellainen äiti.

Niinpä päätin yrittää lopettaa huutamisen ja vihaisesti puhumisen.

Se ei ollut helppoa. Epäonnistuin monta, monta kertaa. Saatoin onnistua venyttämään pinnaani hiukan, mutta sitten se taas katkesi ja sorruin huutamiseen. Tuntui, että en ikinä onnistu muuttumaan.

Vuosien kuluttua kuitenkin huomasin, että olin onnistunut lopettamaan huutamisen lapsilleni. Miten ihanalta sen oivaltaminen tuntuikaan! Olin NIIN tyytyväinen, kun huomasin, että olin vihdoin ja viimein muuttunut paremmaksi äidiksi, sellaiseksi, joka ei enää huutanut lapsilleen koko ajan.

Valitettavasti puolison kanssa riidellessä kuitenkin jatkoin samalla tavalla kuin ennenkin. Tuntui, että tunteet ja toiveet olivat hänen kanssaan usein törmäyskurssilla. Tässä valmiiksi vaikeassa tilanteessa miehelleni tehtiin yllättäen iso leikkaus, jonka myötä hänelle tuli isoja terveydellisiä haasteita. Siinä tilanteessa tuntui, että olisi ollut helpompaa erota. Sain kuitenkin jostakin ajatuksen jatkaa yrittämistä. Jatkaa avioliittoa.

Ja se johtui siitä, että oivalsin, että perhe-elämässä on kyse ihmissuhdetaidoista.

Jos en opettelisi ja oppisi niitä nyt niin mikään ei muuttuisi ja toimisin samoin jatkossakin. Minulla oli kuitenkin hyvä mies rinnallani, mies, johon olin suuresti nuorena rakastunut ja mies, joka oli lasteni isä. Eroamalla lykkäisin vain oman kasvuni ja vuorovaikutustaitojen oppimisen aikaa myöhemmäksi. Päätin, että minä alan tekemään oman osani sen eteen, että meidän suhteesta tulee parempi ja alan opetella näitä taitoja.

Nyt kun näistä tapahtumista on kulunut nyt jo yli kymmenen vuotta, voin sanoa, että työ on kantanut hedelmää. Helppoa se ei toki ole ollut. Lapset ovat kasvaneet, suurin osa on jo aikuisia ja joskus on tullut haasteellisiakin tilanteita vastaan. Nyt kuitenkin tiedän, kuinka näissä tilanteissa kannattaa toimia, ja uskallan sanoa, että pääsääntöisesti onnistunkin niissä. Olen oppinut paljon omien tunteiden säätelystä ja siitä, kuinka toimia, kun jollakin toisella on tunnesäätelyn kanssa vaikeuksia. Olen oppinut rakastamaan uudestaan miestäni ja olen oppinut kommunikoinnin taitoja.

Suurena toiveenani onkin nyt, että voisin auttaa kaikkia perheitä oppimaan näitä taitoja. Olisi ihanaa nähdä, että joku muukin voisi onnistua siinä missä minä, eli tulemaan enemmän sellaiseksi äidiksi jollainen on halunnut olla ja saamaan korjattua oman parisuhteensa niin, että kokee siitä suurta iloa ja onnea. Tiedän, että se on mahdollista, sillä onnistuin siinä itse.

Perhesuhteita voi parantaa ihan vain muuttamalla omaa käytöstään, sillä se muuttaa pikku hiljaa myös ympärillä olevien käytöstä.

Vanha sananlasku "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" pitää hyvin paikkaansa.

Elämässä meillä on monta muuttuvaa asiaa, mutta yksi mikä voi olla pysyvä koko ajan, on perhe. Siksi sanonkin sinulle:

muista, että tärkein asia, josta sinun kannattaa pitää huolta, on perheesi.

Satu Langenberg

Ja minä olen auttamassa sinua siinä.

Perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia <3

VAHVA PERHE-valmennus toteutuu täysin etänä, joten voit osallistua siihen mistä tahansa ja milloin tahansa, silloin kun sinulle sopii.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat:

Paremmat välit perheenjäsenten kesken
Käytännön neuvoja arjen haasteisiin
Vinkkejä tunteiden hallintaan
Saada raha-asiasi parempaan kuntoon

Satu Langenberg

Vahva perhe - mistä on kyse?

Vahva perhe on sellainen, joka pystyy toimimaan yhdessä vaikeissakin elämäntilanteissa. Vahvassa perheessä perheenjäsenet tukevat ja auttavat toisiaan. Vahva perhe pystyy voittamaan arjen haasteet yhdessä.  Vahvassa perheessä vanhemmilla on hyvä parisuhde ja koti on lapsille rauhallinen turvasatama elämän myllerryksessä.

Vahva perhe-valmennus keskittyy vuorovaikutus- ja tunnetaitojen parantamiseen.

Tuloksena on perheenjäsenten suhteiden vahvistuminen.

Saat tunnukset sivustolle, jossa lyhytvideot erilaisista tilanteista ja aihepiireistä opettavat sinulle, kuinka sinä voit muuttaa perheenjäsenten välisiä vuorovaikutussuhteita paremmiksi ja kuinka voit paremmin ymmärtää perheenjäseniäsi. Saat myös kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka toimivat hyvinä muistuttajina arjessasi uusista toimintatavoista.

Jos etenet valmennuksessa yhden aiheen viikossa, kurssin kesto on 8 viikkoa. Kaikki materiaali on heti saatavillasi ja voit edetä täysin omaan tahtiisi. Valmennuksen päättymiselle ei ole takarajaa. Suosittelen kuitenkin, että klikkaat kurssisivustolta "Tilaa tsemppimeilit"-nappia, sillä silloin saat kerran viikossa sähköpostin, joka tsemppaa sinua viikon aiheeseen ja toimii oivana muistuttajana harjoiteltavasta uudesta toimintatavasta. Tämä lisäpalvelu kuuluu luonnollisesti kurssin hintaan, ja auttaa sinua myös etenemään asioissa oikeassa järjestyksessä.

Vahvassa perheessä on myös raha-asiat kunnossa: tulot riittävät menoihin. Kurssilla on tähän oma osio, josta lisää alempana.

Mitä saat:

Paremmat puhevälit

Opit aloittamaan keskustelun ja puhumaan ilman riitaa.

Opit tunnetaitoja

Hallitset käytöstäsi tunteistasi riippumatta ja ymmärrät muita paremmin.

Taustakuvat kännykkään

Ne muistuttavat sinua uusista toimintatavoista joka kerta, kun käytät puhelintasi.

Raha-asiat kuntoon

Opit taloustaitoja, joiden avulla saat rahat riittämään ja riidat vähenemään.

BONUSLAHJA 1

Ostaessasi Vahva Perhe - etävalmennuksen saat kaupan päälle 5 askelta uupumuksen voittamiseen-verkkokurssin!

Pääset tälle kurssille kätevästi Vahva Perhe-valmennuksen sivulta, joten sinun ei tarvitse muistaa erillisiä tunnuksia.

Tämä kurssi on oiva tuki arjessa jokaiselle, joka painii jaksamisen haasteiden kanssa. Ottamalla käyttöön kurssin 5 yksinkertaista ja helppoa menetelmää saat voimavarojasi takaisin, ja pystyt tekemään elämässäsi enemmän sitä mitä haluat.

Tämän kurssin ilmaisversioon verrattuna tällä kurssilla on videoitten lisäksi tekstiosuudet niille, jotka mieluummin lukevat kuin katsovat tai kuuntelevat. Lisäksi tässä täysversiossa saat jokaisesta viidestä askeleesta oman taustakuvan kännykkääsi muistuttamaan sinua siitä, mitä pitäisi muistaa tai tehdä.

BONUSLAHJA 2

Vahvalla perheellä on myös raha-asiat kunnossa. Se tarkoittaa sitä, että tulot riittävät menoihin.

Yksi suurin syy uupumukseen ja kireisiin väleihin puolison kanssa ovat rahahuolet. Ne aiheuttavat sinulle stressiä ja teidän välillenne riitaa, jos olette eri mieltä siitä, miten rahoja pitäisi käyttää.

Ostamalla Vahva Perhe-valmennuksen saat lisäksi "Sopuun raha-asioista"-verkkokurssin, joka auttaa sinua ratkomaan rahahuolet ja lopettamaan raha-asioista riitelyn.

Kurssi auttaa sinua valmistautumaan kulujen kasvuun ja käyttöösi jäävän rahan määrän vähenemiseen, joka on meillä jokaisella edessä, kun ruoka, sähkö, polttoaine ja korot jatkavat kallistumista.

Kurssista on myös apua, jos olet jo tilanteessa, jossa rahasi eivät riitä. Annan sinulle kurssilla konkreettisia esimerkkejä miten voit laskea kulujasi ja lisätä tulojasi.

Pääset myös tälle kurssille kätevästi Vahva Perhe-valmennuksen sivulta.

Tämä kurssi ei ole myynnissä erikseen.

Valmentajasta

Kouluttajana ja valmentajana toimin minä, lapsiperhepalvelut.fi-sivuston tekijä, perheohjaaja ja parisuhdevalmentaja Satu Langenberg.

Olen työskennellyt viime vuosina niin perhetyössä, varhaiskasvatuksessa, lastenkodissa kuin päihde- ja mielenterveyskuntoutujien avopalveluissakin. Koulutukseltani olen lähihoitaja, osaamisalana lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä lasten ja nuorten mielenterveystaitojen tukeminen.

Olen myös neljän lapsen äiti ja vaimo ja olen tehnyt monia virheitä niin äitinä kuin puolisonakin. 25 vuoden aikana olen onneksi myös oppinut paljon kokemukseni, työni ja opintojeni kautta ja nyt tiedän, kuinka pitäisi toimia. Tiedän myös, että perhesuhteita voi aina parantaa: koskaan ei ole liian myöhäistä.

Ja rahankäyttötaidoista on aina hyötyä: koskaan ei voi tietää, mitä elämä eteen tuo. Vaikka tulot ja menot olisivat nyt tasapainossa, joskus siihen voi tulla muutos. Ja silloin kaipaat niitä oppeja, joita Vahva Perhe-valmennuksesta saat.

Tämän Vahva perhe-etävalmennuksen avulla haluan antaa perheille niitä toimintamalleja, jotka on hyväksi ja toimivaksi havaittuja.

Tiedän myös, ettei toteutus ole aina helppoa ja monet hyvät aikeet unohtuvat arjen ja kiireen keskellä. Siksi saat muutoksen tueksi kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka muistuttavat sinua (joka kerta kun otat kännykän käteesi, eli todennäköisesti usein) niistä toimintatavoista ja ajatuksista, joita haluat ottaa arjessasi käyttöön.


Kenelle kurssi sopii ja kenelle ei?

Vahva perhe-valmennus sopii sinulle, jos olet tyytymätön perheenjäsentesi välisiin suhteisiin ja haluaisit niistä paremmat tai sinulla on vaikeuksia saada tulot riittämään menoihin.

Vahva Perhe-etävalmennus auttaa sinua vahvistamaan perhettäsi niin emotionaalisesti kuin taloudellisestikin.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä suurta ajallista panostusta. Videot ovat parin minuutin mittaisia ja teksti selkeää ja tiivistettyä. Löydät sivustolta esimerkkejä toimivista keinoista perheenjäsenten välisten suhteiden parantamiseen ja raha-asioiden hoitamiseen.

Saat konkreettisia toimintamalleja arjen ongelmatilanteisiin ja kerron sinulle askel askeleelta, kuinka edetä. 

Sivustoa käytetään kuten tavallista nettisivua, joten osallistujat eivät näe toisiaan eivätkä osallistujat ole yhteyksissä toisiinsa. Jos taas kaipaat keskusteluapua, tämä palvelu ei ole sinua varten.


Mitä muut ovat sanoneet?

"Videot oli selkeät ja hyvin mieleen jäävät kun olivat sopivan pituisia.""Ja siis tosi selkeä ja yksinkertainen sivusto niin jaksaa lukea ja keskittyä ja hyviä ja yksinkertaisia ohjeita joita voi oikeesti pistää käytäntöön!""Pääsin vasta aloittamaan mutta tämä sähköposti ja kurkkaamani videoiden otsikot saivat jo ajatuksen liikkeelle ennenkuin ehdin katsoa videot."


Tsemppimeilien hyödyntäjä

Hinta

Tässä kohtaa voisi kysyä, mitä olisit valmis maksamaan siitä, että saisit paremman ilmapiirin kotiisi ja sinun ja perheenjäsentesi välit muuttuisivat paljon paremmiksi, mitä ne ovat nyt?

Tämä olisi kuitenkin siinä mielessä hölmö kysymys, että tällaisen asian arvoa ei voi mitata rahassa. Parempi kysymys voisi olla se, että minkä verran panostat tällä hetkellä rahallisesti omaan hyvinvointiisi, esimerkiksi kuntosalijäsenyyteen tai treeniäppiin tai viihteeseen, kuten suoratoistopalveluihin ja minkä verran olisit valmis panostamaan rahallisesti siihen, että kanssakäymisestä perheenjäsenten kanssa tulisi parempaa, tunnelma kotona muuttuisi mukavammaksi ja riitelyt vähenisivät ja saisit raha-asiat parempaan kuntoon?

Mutta mennään nyt kuitenkin vihdoin ja viimein siihen hinta-asiaan: Vahva perhe-etävalmennus maksaa vain 98 euroa. Tämä on kertamaksu, eikä muita maksuja tule.

Jos sen jakaa mielessään 8 viikolle, viikon hinnaksi tulee 12,25 euroa. Kertamaksulla saat materiaalit heti käyttöösi ja voit käyttää niitä ilman aikarajoituksia. Jos miettii parisuhdevalmennuksien tai muiden ihmissuhdetaitoja ja hyvinvointia lisäävien etävalmennusten hintoja, olisin voinut helposti pyytää tästä useita satoja euroja. Joistain pyydetään jopa tuhansia...

Ja HUOM: lisäksi saat vielä 2 bonuslahjaa: tehokkaat kurssit uupumksen voittamiseen ja raha-asioiden kuntoon laittamiseen!

Nyt esitän sinulle tärkeän kysymyksen, jonka vastaus voi muuttaa elämäsi:

Mitä aiot seuraavaksi tehdä?

Aiotko jatkaa kuten tähänkin asti?

Vai haluatko VAHVA PERHE-etävalmennuksen, johon on kerätty juuri ne askeleet, jotka sinun tulee kulkea saadaksesi raha-asiat hallintaasi ja lisätäksesi rakkaudentunnetta kodissasi?

Vahva perhe-etävalmennuksen avulla saavutat haluamasi helpommin ja nopeammin ja varmemmin.

Saat tarvitsemasi tuen ja tsemppauksen viikkomeileistä ja kännykkään ladattavista taustakuvista.

Annan sinulle runsaasti konkreettisia toimintatapoja, jotka voit ottaa suoraan omaan arkeesi. Sinun ei tarvitse miettiä niitä enää yksin.

Mitä siis sanot? Haluatko päästä Vahva Perhe-etävalmennuksen kurssisivulle heti?

Päätös siitä, haluatko muuttaa elämäsi paremmaksi on sinun.

Saat kurssin käyttöösi nyt ilman aikarajaa: voit palata materiaalien pariin uudestaan koska tahansa kun koet tarvitsevasi apua.

Olen nimittäin harkinnut tekeväni kurssista kuukausiveloitteisen, mutta nyt siis saat kertamaksulla kurssin bonuslahjoineen käyttöösi loputtomaksi ajaksi.

Klikkaamalla alla olevaa nappia pääset ostosivulle, jolla voit maksaa valmennuksen. Maksun jälkeen saat samantien kurssisivun osoitteen ja salasanan ja pääset heti aloittamaan muutoksen kohti parempaa perhe-elämää ja raha-asioiden hallintaa!

Sinunkin perheestäsi Vahva perhe!

Perhe voi olla voimavara jokaiselle perheenjäsenelle arjen haasteissa. Eiköhän tehdä sinunkin perheestäsi sellainen Vahva perhe-valmennuksessa <3

Satu Langenberg

Copyright © Suomen parhaat lapsiperhepalvelut

Free Download

Sign up to download the Expert Yoga Guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close