fbpx

Vahva perhe-valmennus

Tärkein asia, josta sinun kannattaa pitää huolta, on perheesi.

Satu Langenberg

Olen auttamassa sinua siinä.

Perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia.

VAHVA PERHE-valmennus toteutuu täysin etänä, joten voit osallistua siihen mistä tahansa ja milloin tahansa.

Palvelu sopii sinulle, jos:

Haluat paremmat välit perheenjäsenten kesken
Kaipaat käytännön neuvoja arjen haasteisiin
Arvostat selkeitä, yksinkertaisia ja toimivia ratkaisuja

Satu Langenberg

Vahva perhe - mistä on kyse?

Vahva perhe on sellainen, joka pystyy toimimaan yhdessä vaikeissakin elämäntilanteissa. Vahvassa perheessä perheenjäsenet tukevat ja auttavat toisiaan. Vahva perhe pystyy voittamaan arjen haasteet yhdessä.  Vahvassa perheessä vanhemmilla on hyvä parisuhde ja koti on lapsille rauhallinen turvasatama elämän myllerryksessä.

Vahva perhe-valmennus keskittyy perheenjäsenten suhteiden vahvistamiseen ja vuorovaikutuksen parantamiseen.

Saat tunnukset sivustolle, jossa lyhytvideot erilaisista tilanteista ja aihepiireistä opettavat sinulle, kuinka sinä voit muuttaa perheenjäsenten välisiä vuorovaikutussuhteita paremmiksi. Voit myös lähettää kysymyksiä, joihin vastataan sivustolla. Lisäksi saat kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka toimivat hyvinä muistuttajina arjessasi uusista toimintatavoista.

Mitä osallistuja saa:

Lyhytvideot

Erilaisista tilanteista ja aihepiireistä perhesuhteiden parantamiseen.

Lähetä kysymyksiä

Niihin vastataan sivustolla niin, että kaikki hyötyvät vastauksista.

Taustakuvat kännykkään

Ne muistuttavat sinua arjessasi uusista toimintatavoista.

Valmentajasta

Kouluttajana ja valmentajana toimii lapsiperhepalvelut.fi-sivuston tekijä, perheohjaaja ja parisuhdevalmentaja Satu Langenberg.

"Olen työskennellyt viime vuosina niin perhetyössä, varhaiskasvatuksessa kuin lastenkodissakin. Lisäksi olen toiminut lasten ja nuorten parissa sekä avioparien ohjaajana vapaaehtoistyössä vuosien ajan. Valmistun toukokuussa lähihoitajaksi erikoistuen lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen. Opiskelen avoimessa ammattikorkeakoulussa nyt myös nuorten mielenterveyttä ja päihdetyötä sekä positiivista psykologiaa.

Olen myös neljän lapsen äiti ja vaimo ja olen tehnyt monia virheitä niin äitinä kuin puolisonakin. 25 vuoden aikana olen onneksi myös oppinut paljon kokemukseni, työni ja opintojeni kautta ja nyt tiedän, kuinka pitäisi toimia. Tiedän myös, että perhesuhteita voi aina parantaa: koskaan ei ole liian myöhäistä.

Tämän Vahva perhe-valmennuksen avulla haluan antaa perheille niitä toimintamalleja, jotka on hyväksi ja toimivaksi havaittuja. Tiedän myös, ettei toteutus ole aina helppoa ja monet hyvät aikeet unohtuvat arjen kiireen keskellä. Siksi annan sinulle muutoksen tueksi kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka muistuttavat sinua joka kerta kun otat kännykän käteesi niistä toimintatavoista ja ajatuksista, joita haluat ottaa arjessasi käyttöön."

Vahva perhe-valmennuksen materiaali on koostettu tutkitusta teoriatiedosta ja toimivista arjen ratkaisuista.


Kenelle palveluni sopii ja kenelle ei?

Vahva perhe-valmennus sopii sinulle, jos olet tyytymätön perheenjäsentesi välisiin suhteisiin ja haluaisit niistä paremmat. Tämä voi liittyä sinuun ja puolisoosi tai teidän ja lastenne välisiin suhteisiin ja kommunikointiin.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä suurta ajallista panostusta. Kyse on ennemminkin siitä, että löydät sivustolta esimerkkejä toimivista keinoista perheenjäsenten välisten suhteiden parantamiseen. Saat siis konkreettisia toimintamalleja arjen ongelmatilanteisiin. 

Voit lähettää sivuston kautta kysymyksiä ja niihin vastataan sivustolla yleisesti niin, että kaikki näkevät vastaukset ja voivat hyödyntää niitä arjessaan. Jos taas kaipaat keskusteluapua, tämä palvelu ei ole sinua varten.


Tulossa tänä vuonna

Vahva perhe-valmennus tulee saataville kesällä 2022!

Sinun perheestäsi Vahva perhe!

Perhe voi olla voimavara jokaiselle perheenjäsenelle arjen haasteissa. Eiköhän tehdä sinunkin perheestäsi sellainen 🙂

Jää siis seuraamaan sivua, niin kuulet kun valmennus tulee saataville.

Copyright © Suomen parhaat lapsiperhepalvelut

Free Download

Sign up to download the Expert Yoga Guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close