fbpx

VAHVA PERHE-etä-valmennus

Sain vihdoin rahat riittämään kaikkiin kuluihin.

"Kuluttajien ostovoimaan iso pudotus - bensa ja ruoka jatkavat kallistumistaan."

"Asiantuntija: kotitalouden sähkölasku voi nousta viisinkertaiseksi muutamassa kuukaudessa."

Tässä pari uutisotsikkoa viime viikoilta. Ja kukapa meistä ei olisi jo itsekin huomannut kukkarossaan hintojen nousseen.

Rahojen riittäminen kaikkiin kuluihin huolettaa ja aiheuttaa stressiä. Ja aiheuttaa riitoja puolisoiden välille. Tiedän tämän omakohtaisista kokemuksistakin. Meille on vuosien varrella sattunut muutamankin kerran taloudellisia takaiskuja ja haasteita.

Yksi oli sellainen, kun mieheni työskenteli rakennusfirmassa ja yhtenä palkkapäivänä palkka ei vain tullut tilille. Niitä rahoja odoteltiin palkkaturvasta 8 kuukautta. Siinä välissä mieheni löysi toisen työpaikan, mutta siellä sattui työtapaturma ja vakuutusyhtiö vetkutteli päivärahojen kanssa kuukausia. Minä olin äitiyslomalla kolmen pienen lapsen kanssa, nuorimmainen heistä syntyi tämän talouskaaoksen keskelle.

Jouduimme hakemaan ruokalahjoituksia, lainaamaan rahaa sukulaisilta ja lopulta muuttamaan äitini luo kun emme pystyneet maksamaan vuokraa.

Siellä asuessamme mieheni pystyi kouluttautumaan uuteen ammattiin ja tilanteemme alkoi kohentua. Mieheni eteni urallaan ja ehdimme nauttia omassa kodissa hyvästä palkkatulosta noin kolmisen vuotta, ennenkuin taas sattui ja tapahtui: hänelle tehtiin yllättäen suuri leikkausoperaatio ja se ei mennyt ihan nappiin, kun työkyky meni. Hoitovirhettä ei kuitenkaan katsottu tapahtuneen. Vakuutusyhtiön kanssa taisteltiin 4,5 vuotta ennenkuin työkyvyttömyyseläke myönnettiin.

Siinä kohtaa, kun tämä viimeisin takaisku tapahtui, tiesin jo mitä oli tulossa: kun työnantajan maksamat sairaspäivärahapäivät loppuisivat, tulossa olisi useiden kuukausien odottelu ja muutenkin tulojen putoaminen noin puoleen.

En pitänyt ajatuksesta yhtään.

Mutta tiesin kokemuksesta, kuinka voisin valmistautua siihen, että rahat eivät kohta enää riitä.

Ja tiesin, mitä pitäisi tehdä, jotta emme joutuisi maksuvaikeuksiin.

En halunnut missään nimessä kokea sitä samaa enää uudestaan mitä olimme aikaisemmin joutuneet käymään läpi.

Niinpä aloin laskemaan kulutuksemme määrää alas etukäteen.

Se ei ollut helppoa. Eikä todellakaan mukavaa.

Suoraan sanottuna se oli todella vastenmielistä.

Saavutetusta elintasosta ei haluaisi luopua.

Sitä ajattelee niin helposti, että kyllä minä nyt tämän ostoksen olen ansainnut.

Tai että lapset tarvitsevat tätä.

Ja varmasti sitä onkin ansainnut. Ja varmasti lapset tarvitsevat. Mutta onko niihin varaa?

Tässä piilee yksi tärkeä juju: vaikka olisi rahaa, niin ei välttämättä ole varaa.

Tämä johtuu siitä, että suurin osa meistä ei voi ostaa kaikkea sitä mitä haluaisi tai edes kokisi tarvitsevansa.

Ja silloin on tehtävä valintoja. On priorisoitava mitä ostetaan ja milloin. Ja mikä taas saa odottaa.

Tämä vaatii itsekuria ja nöyrtymistä: ei voi ajatella enää "minä haluan"-tyylisesti.

Tarkka rahankäyttö ja valmistautuminen etukäteen teki sen, että meiltä ei koskaan menneet luottotiedot.

Olemme päässeet pois siitä tilanteesta, että meillä olisi pino maksamattomia laskuja odottamassa. Muistan, kuinka kamalaa se oli: katsoa laskuja ja ajatella, että ei pysty niitä maksamaan eikä tiedä koska pystyy. Välillä sai pelätä meneekö sähköt poikki. Postiluukusta kolahtelevia laskuja ei olisi halunnut edes avata.

Mutta nykyään tykkään maksaa laskuja. On ihanaa, kun saa ne maksettua ajallaan.

Mutta kuten sanottu, tie tähän ei ollut helppo eikä mukava.

Mutta se oli pakko tehdä.

Se vaati itsekuria ja luopumista.

Oli hyväksyttävä se tosiasia, että aina ei voi ostaa sitä mikä olisi tärkeää ja mitä tarvitsee. Ei edes lapsilleen.

Oli opittava sanomaan "ei" itselleen ja rakkaimmilleen, jos vaihtoehtona oli luisuminen pikku hiljaa maksukyvyttömyyteen ja henkilökohtaiseen konkurssiin.

Tämän kaiken voit oppia Vahva Perhe-etävalmennuksessa.

Satu Langenberg

Ja minä olen auttamassa sinua siinä.

Perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia <3

VAHVA PERHE-valmennus toteutuu täysin etänä, joten voit osallistua siihen mistä tahansa ja milloin tahansa, silloin kun sinulle sopii.

Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat:

Paremmat välit perheenjäsenten kesken
Käytännön neuvoja arjen haasteisiin
Vinkkejä tunteiden hallintaan
Saada raha-asiasi parempaan kuntoon

Satu Langenberg

Vahva perhe - mistä on kyse?

Vahva perhe on sellainen, joka pystyy toimimaan yhdessä vaikeissakin elämäntilanteissa. Vahvassa perheessä perheenjäsenet tukevat ja auttavat toisiaan. Vahva perhe pystyy voittamaan arjen haasteet yhdessä.  Vahvassa perheessä vanhemmilla on hyvä parisuhde ja koti on lapsille rauhallinen turvasatama elämän myllerryksessä.

Vahva perhe-valmennus keskittyy vuorovaikutus- ja tunnetaitojen parantamiseen.

Tuloksena on perheenjäsenten suhteiden vahvistuminen.

Saat tunnukset sivustolle, jossa lyhytvideot erilaisista tilanteista ja aihepiireistä opettavat sinulle, kuinka sinä voit muuttaa perheenjäsenten välisiä vuorovaikutussuhteita paremmiksi ja kuinka voit paremmin ymmärtää perheenjäseniäsi. Saat myös kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka toimivat hyvinä muistuttajina arjessasi uusista toimintatavoista.

Jos etenet valmennuksessa yhden aiheen viikossa, kurssin kesto on 8 viikkoa. Kaikki materiaali on heti saatavillasi ja voit edetä täysin omaan tahtiisi. Valmennuksen päättymiselle ei ole takarajaa.

Suosittelen kuitenkin, että klikkaat kurssisivustolta "Tilaa tsemppimeilit"-nappia, sillä silloin saat kerran viikossa sähköpostin, joka tsemppaa sinua viikon aiheeseen ja toimii oivana muistuttajana harjoiteltavasta uudesta toimintatavasta. Tämä lisäpalvelu kuuluu luonnollisesti kurssin hintaan, ja auttaa sinua myös etenemään asioissa oikeassa järjestyksessä.

Vahvassa perheessä on myös raha-asiat kunnossa: tulot riittävät menoihin. Kurssilla on tähän oma osio, josta lisää alempana.

Mitä saat:

Paremmat puhevälit

Opit aloittamaan keskustelun ja puhumaan ilman riitaa.

Opit tunnetaitoja

Hallitset käytöstäsi tunteistasi riippumatta ja ymmärrät muita paremmin.

Taustakuvat kännykkään

Ne muistuttavat sinua uusista toimintatavoista joka kerta, kun käytät puhelintasi.

Raha-asiat kuntoon

Opit taloustaitoja, joiden avulla saat rahat riittämään ja riidat vähenemään.

BONUSLAHJA 1

Ostaessasi Vahva Perhe - etävalmennuksen saat kaupan päälle 5 askelta uupumuksen voittamiseen-verkkokurssin!

Pääset tälle kurssille kätevästi Vahva Perhe-valmennuksen sivulta, joten sinun ei tarvitse muistaa erillisiä tunnuksia.

Tämä kurssi on oiva tuki arjessa jokaiselle, joka painii jaksamisen haasteiden kanssa. Ottamalla käyttöön kurssin 5 yksinkertaista ja helppoa menetelmää saat voimavarojasi takaisin, ja pystyt tekemään elämässäsi enemmän sitä mitä haluat.

Tämän kurssin ilmaisversioon verrattuna tällä kurssilla on videoitten lisäksi tekstiosuudet niille, jotka mieluummin lukevat kuin katsovat tai kuuntelevat. Lisäksi tässä täysversiossa saat jokaisesta viidestä askeleesta oman taustakuvan kännykkääsi muistuttamaan sinua siitä, mitä pitäisi muistaa tai tehdä.

BONUSLAHJA 2

Vahvalla perheellä on myös raha-asiat kunnossa. Se tarkoittaa sitä, että tulot riittävät menoihin.

Yksi suurin syy uupumukseen ja kireisiin väleihin puolison kanssa ovat rahahuolet. Ne aiheuttavat sinulle stressiä ja teidän välillenne riitaa, jos olette eri mieltä siitä, miten rahoja pitäisi käyttää.

Ostamalla Vahva Perhe-valmennuksen saat lisäksi "Sopuun raha-asioista"-verkkokurssin, joka auttaa sinua ratkomaan rahahuolet ja lopettamaan raha-asioista riitelyn.

Kurssi auttaa sinua valmistautumaan kulujen kasvuun ja käyttöösi jäävän rahan määrän vähenemiseen, joka on meillä jokaisella edessä, kun ruoka, sähkö, polttoaine ja korot jatkavat kallistumista.

Kurssista on myös apua, jos olet jo tilanteessa, jossa rahasi eivät riitä. Annan sinulle kurssilla konkreettisia esimerkkejä miten voit laskea kulujasi ja lisätä tulojasi.

Pääset myös tälle kurssille kätevästi Vahva Perhe-valmennuksen sivulta. 

Tämä kurssi ei ole myynnissä erikseen.

Valmentajasta

Kouluttajana ja valmentajana toimin minä, lapsiperhepalvelut.fi-sivuston tekijä, perheohjaaja ja parisuhdevalmentaja Satu Langenberg.

Olen työskennellyt viime vuosina niin perhetyössä, varhaiskasvatuksessa, lastenkodissa kuin päihde- ja mielenterveyskuntoutujien avopalveluissakin. Koulutukseltani olen lähihoitaja, osaamisalana lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä lasten ja nuorten mielenterveystaitojen tukeminen.

Olen myös neljän lapsen äiti ja vaimo ja olen tehnyt monia virheitä niin äitinä kuin puolisonakin. 25 vuoden aikana olen onneksi myös oppinut paljon kokemukseni, työni ja opintojeni kautta ja nyt tiedän, kuinka pitäisi toimia. Tiedän myös, että perhesuhteita voi aina parantaa: koskaan ei ole liian myöhäistä.

Ja rahankäyttötaidoista on aina hyötyä: koskaan ei tiedä, mitä elämä eteen tuo. Vaikka tulot ja menot olisivat nyt tasapainossa, joskus siihen voi tulla muutos. Esimerkiksi tämä nykyinen hintojen nousu. Ja silloin tarvitset niitä oppeja, joita Vahva Perhe-valmennuksesta saat.

Tämän Vahva perhe-etävalmennuksen avulla haluan antaa perheille niitä toimintamalleja, jotka on hyväksi ja toimivaksi havaittuja.

Tiedän myös, ettei toteutus ole aina helppoa ja monet hyvät aikeet unohtuvat arjen ja kiireen keskellä. Siksi saat muutoksen tueksi kännykkään ladattavia taustakuvia, jotka muistuttavat sinua (joka kerta kun otat kännykän käteesi, eli todennäköisesti usein) niistä toimintatavoista ja ajatuksista, joita haluat ottaa arjessasi käyttöön.


Kenelle kurssi sopii ja kenelle ei?

Vahva perhe-valmennus sopii sinulle, jos olet tyytymätön perheenjäsentesi välisiin suhteisiin ja haluaisit niistä paremmat tai sinulla on vaikeuksia saada tulot riittämään menoihin.

Vahva perhe-etävalmennus auttaa sinua vahvistamaan perhettäsi niin emotionaalisesti kuin taloudellisestikin.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä suurta ajallista panostusta. Videot ovat parin minuutin mittaisia ja teksti selkeää ja tiivistettyä. Löydät sivustolta esimerkkejä toimivista keinoista perheenjäsenten välisten suhteiden parantamiseen ja raha-asioiden hoitamiseen.

Saat konkreettisia toimintamalleja arjen ongelmatilanteisiin ja kerron sinulle askel askeleelta, kuinka edetä. 

Sivustoa käytetään kuten tavallista nettisivua, joten osallistujat eivät näe toisiaan eivätkä osallistujat ole yhteyksissä toisiinsa. Jos taas kaipaat keskusteluapua, tämä palvelu ei ole sinua varten.


Mitä muut ovat sanoneet?

"Videot oli selkeät ja hyvin mieleen jäävät kun olivat sopivan pituisia.""Ja siis tosi selkeä ja yksinkertainen sivusto niin jaksaa lukea ja keskittyä ja hyviä ja yksinkertaisia ohjeita joita voi oikeesti pistää käytäntöön!""Pääsin vasta aloittamaan mutta tämä sähköposti ja kurkkaamani videoiden otsikot saivat jo ajatuksen liikkeelle ennenkuin ehdin katsoa videot."


Tsemppimeilien hyödyntäjä

Hinta

Tässä kohtaa voisi kysyä, mitä olisit valmis maksamaan siitä, että saisit paremman ilmapiirin kotiisi ja sinun ja perheenjäsentesi välit muuttuisivat paljon paremmiksi, mitä ne ovat nyt?

Tämä olisi kuitenkin siinä mielessä hölmö kysymys, että tällaisen asian arvoa ei voi mitata rahassa. Parempi kysymys voisi olla se, että minkä verran panostat tällä hetkellä rahallisesti omaan hyvinvointiisi, esimerkiksi kuntosalijäsenyyteen tai treeniäppiin tai viihteeseen, kuten suoratoistopalveluihin ja minkä verran olisit valmis panostamaan rahallisesti siihen, että kanssakäymisestä perheenjäsenten kanssa tulisi parempaa, tunnelma kotona muuttuisi mukavammaksi ja riitelyt vähenisivät ja saisit raha-asiat parempaan kuntoon?

Mutta mennään nyt kuitenkin vihdoin ja viimein siihen hinta-asiaan: Vahva perhe-etävalmennus maksaa vain 98 euroa. Tämä on kertamaksu, eikä muita maksuja tule.

Jos sen jakaa mielessään 8 viikolle, viikon hinnaksi tulee 12,25 euroa. Kertamaksulla saat materiaalit heti käyttöösi ja voit käyttää niitä ilman aikarajoituksia. Jos miettii parisuhdevalmennuksien tai muiden ihmissuhdetaitoja ja hyvinvointia lisäävien etävalmennusten hintoja, olisin voinut helposti pyytää tästä useita satoja euroja. Joistain pyydetään jopa tuhansia...

Ja HUOM: lisäksi saat vielä 2 bonuslahjaa: tehokkaat kurssit uupumuksen voittamiseen ja raha-asioiden kuntoon laittamiseen!

Nyt esitän sinulle tärkeän kysymyksen, jonka vastaus voi muuttaa elämäsi:

Mitä aiot seuraavaksi tehdä?

Aiotko jatkaa kuten tähänkin asti?

Vai haluatko VAHVA PERHE-etävalmennuksen, johon on kerätty juuri ne askeleet, jotka sinun tulee kulkea saadaksesi raha-asiat hallintaasi ja lisätäksesi rakkaudentunnetta kodissasi?

Vahva perhe-etävalmennuksen avulla saavutat haluamasi helpommin ja nopeammin ja varmemmin.

Saat tarvitsemasi tuen ja tsemppauksen viikkomeileistä ja kännykkään ladattavista taustakuvista.

Annan sinulle runsaasti konkreettisia toimintatapoja, jotka voit ottaa suoraan omaan arkeesi. Sinun ei tarvitse miettiä niitä enää yksin.

Mitä siis sanot? Haluatko päästä Vahva Perhe-etävalmennuksen kurssisivulle heti?

Päätös siitä, haluatko muuttaa elämäsi paremmaksi on sinun.

Saat kurssin käyttöösi nyt ilman aikarajaa: voit palata materiaalien pariin uudestaan koska tahansa kun koet tarvitsevasi apua.

Olen nimittäin harkinnut tekeväni kurssista kuukausiveloitteisen, mutta nyt siis saat kertamaksulla kurssin bonuslahjoineen käyttöösi loputtomaksi ajaksi.

Klikkaamalla alla olevaa nappia pääset ostosivulle, jolla voit maksaa valmennuksen. Maksun jälkeen saat samantien kurssisivun osoitteen ja salasanan ja pääset heti aloittamaan muutoksen kohti parempaa perhe-elämää ja raha-asioiden hallintaa!

Sinunkin perheestäsi Vahva perhe!

Perhe voi olla voimavara jokaiselle perheenjäsenelle arjen haasteissa. Eiköhän tehdä sinunkin perheestäsi sellainen Vahva perhe-valmennuksessa <3

Satu Langenberg

Copyright © Suomen parhaat lapsiperhepalvelut

Free Download

Sign up to download the Expert Yoga Guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close