fbpx

Kotipalvelu

Tärkein asia, josta sinun kannattaa pitää huolta, on perheesi.

Olen auttamassa sinua siinä.

Perheiden hyvinvointi on minulle sydämen asia.

Lapsiperhepalveluiden KOTIPALVELU auttaa sinua Turun seudulla, kun perheessänne on haasteita esimerkiksi kodinhoidossa tai lasten kanssa.

Kodin siistinä pitäminen
Lasten käytösongelmat
Perheenjäsenten väliset vuorovaikutussuhteet

Satu Langenberg

Toiminta-ajatukseni

Usein kun elämässä tulee ongelmia tai haasteita, niitä tulee monella eri osa-alueella. Siksi palveluissani otetaankin huomioon kokonaistilanteesi ja pohdimme yhdessä, miten kotipalvelu voisi auttaa sinua.

Huomioin aina myös perheen voimavarat: edetään askel kerrallaan, kunnes huomaat, että jaksat ja pystyt taas itse ottamaan arjen haltuun. Kiitosta olen saanut asiakkaitten lämpimästä, kunnioittavasta ja arvostavasta kohtaamisesta sekä vaihtoehtoisten toimintatapojen ehdottamisesta.

Mihin siis kaipaisit eniten apua?

Kodin järjestys

Apua kodin siivoamiseen ja järjestelyyn.

Lastenkasvatus

Apua lastenhoitoon ja kasvatukseen.

Vuorovaikutus

Puhevälit paremmiksi perheenjäsenten kesken.

Teen yhdessä työtä sinun kanssasi. Jos sinusta tuntuu vaikealta aloittaa siivousta tai tavaroiden järjestelyä yksin, tulen auttamaan sinua. Jos haluaisit lähteä lastesi kanssa ulos, mutta et saa sitä yksin aikaiseksi, tulen mukaan. Voimme samalla jutella siitä, mitä sinulle kuuluu ja voit saada joitakin hyviä vinkkejä arjen haasteisiisi.

Voimme myös istua kotonanne koko perheen kanssa sohvalle ja keskustella, mitä toiveita kullakin on ja kuinka yhteinen arki saadaan paremmin sujumaan.

P.S. Käytän pyynnöstäsi maskia, kun tulen kotiisi tai tapaamme ulkona. Minulla on myös asianmukaiset rokotukset kunnossa.


Kokemukseni

Olen työskennellyt viime vuosina mm. lapsiperhesosiaalityön perhetyössä perheohjaajana, varhaiskasvatuksessa lastenhoitajana ja opettajana sekä lastenkodissa ohjaajana. Lisäksi olen toiminut lasten ja nuorten parissa sekä avioparien ohjaajana vapaaehtoistyössä useiden vuosien ajan.

Koulutukseltani olen lähihoitaja, erikoistumisalana lasten ja nuorten hoito ja kasvatus. Opiskelin avoimessa ammattikorkeakoulussa myös nuorten mielenterveyttä ja päihdetyötä sekä positiivista psykologiaa. Olen myös neljän lapsen äiti ja vaimo.


Kenelle palveluni sopii ja kenelle ei?

Palveluihini kuuluu se, että keskustelen kanssasi haasteistanne, ja se tapahtuu samalla, kun yhdessä siivoamme kotoasi löytyviltä siivoustarvikkeilla tai yhdessä lähdemme lasten kanssa ulos tai seuraamme heidän leikkihetken sujumista.

Jos taas kaipaat siivoojaa, joka tekee kaiken puolestasi tai lapsenvahtia, jolle voit jättää lapset hoitoon siksi aikaa kun käyt kaupassa, niin palveluni eivät sovi sinulle.

Omavalvontasuunnitelma


Hinnasto

Palvelun hinta on arkisin klo 8-17 välillä 38€/tunti, klo 17-20 välillä 54€/h. Lauantaisin klo 8-16 välillä hinta on 54€/h. Alv. 0%.

Hinnoissa ei ole arvonlisäveroa, kun kyseessä on sosiaalihuoltopalvelu. Kotipalvelu on sosiaalipalvelua, kun asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden tai vamman vuoksi tai palvelua tarvitaan lasten, nuorten tai vammaisten hoitoon ja huoltoon liittyvistä syistä.

Voit myös ostaa palvelun ystäväperheellesi lahjaksi.

Soita ja kysy lisää: 040 - 411 7227.

Voit saada kotitalousvähennyksen

Kotitalousvähennystä voi saada kotitaloustöistä sekä hoiva- ja hoitotyöstä kuten lastenhoidosta ja muusta huolenpidosta.

Esimerkiksi 38€/h jää maksettavaksi 15,20€/h kotitalousvähennyksen jälkeen. Tämä etu toteutuu verotuksessasi.

Ota yhteyttä:

040 411 7227

satu@lapsiperhepalvelut.fi

Mynämäki, Nousiainen, Rusko, Masku, Raisio, Turku

9 - 17 Maanantai - Perjantai

Y-tunnus 1901766-2

Copyright © Suomen parhaat lapsiperhepalvelut

Free Download

Sign up to download the Expert Yoga Guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close